Ardy Prijs > Glazen deuren beslag > Dorma Beyond
Dorma Beyond PDF Afdrukken E-mail

Dorma BeyondDe ontwikkeling van DORMA BEYOND vindt haar oorsprong in de zoektocht naar een modern en aantrekkelijk design en een maximum aan veiligheid en stabiliteit.

Het draaipunt, dat zich aan de rand van het glas bevindt, zorgt ervoor dat er geen gevaar bestaat dat iemands vingers aan de rand van de glazen draaideuren geklemd raken. Het ronde profiel, dat optisch afgestemd is op de draaistang, ondersteunt de rolwagen van de glazen schuifdeur. Het BEYOND-assortiment is met andere woorden "af": de consequente vorm en de klare lijnvoering spreken voor zich.
DORMA BEYOND biedt heel wat mogelijkheden om raamloze glazen deuren in glazen constructies of muuropeningen te integreren. Het nieuwe BEYOND-systeem biedt voor elke omgeving - privé of openbaar, modern of klassiek - een elegante en technisch perfecte oplossing voor draai- en schuifdeuren.
Het gebruik van dit aan de praktische behoeften aangepaste product is een zinvol alternatief, overal waar veiligheid en functionaliteit harmonisch samengaan met een aantrekkelijk design.

Bijlagen:
Bestand
Download dit bestand (Dorma BEYOND.pdf)Dorma Beyond